Moose Photography
Zwangerschapsshoot in Dordrecht. Klassiek, romantisch en a touch of glamour.

Zwangerschapsshoot in Dordrecht

Zwangerschapsshoot in Dordrecht verzorgt door Moose Photography. Zwanger zijn is iets heel speciaals. Een periode waarin veel veranderd en niet alleen fysiek gezien. Vaak word er gedacht, oh 9 maanden dat duurt lang. Maar voor je het weet is het zover en mag je jouw kleintje in je armen houden. En ondanks dat je die buik soms zat kan zijn is het toch ook een mooi iets. Je lichaam werkt super hard om een klein wezentje te volmaken. Dat lijkt mij genoeg reden om dit ook vast te leggen. Iedere zwangere vrouw is prachtig. Ja echt, jij ook! Je verdient het om jezelf even in het zonnetje te zetten. 

Zelf heb ik twee zwangerschappen mogen ervaren en vond dit zeer speciaal. Het is niet altijd vanzelfsprekend om zwanger te worden. Het is voor mij dan ook een eer om jouw zwangerschap te mogen vastleggen. 

Waar? 

Foto’s van jouw zwangerschap maken wij in mijn gezellige zolderstudio in Dordrecht. Deze is van alle gemakken voorzien. En met warme dagen zetten we zelfs lekker de airco aan.  Uiteraard is er een ruime collectie met echte designers jurken, welke tijdens de shoot gebruikt worden. Je hoeft zelf dus geen kleding mee te nemen, wel zo handig toch?!  

Wanneer?

Het liefst fotograaf ik als je tussen de 28 en 34 weken van je zwangerschap zit. Dan is je buik mooi rond, voel je je vaak nog het fitst en is je kindje nog niet ingedaald. Ben je al verder dan de 34 weken en wil je toch nog een shoot doen, dat kan! Neem dan even contact met mij op om te kijken of er nog plek in mijn agenda is.

Om jouw shoot te garanderen is het handig om zo vroeg mogelijk in jouw zwangerschap al een zwangerschapsshoot in Dordrecht te reserveren. Een mooi moment hiervoor is als je rond de 20 weken bent. Dit geldt ook als je een newborn shoot wil doen. 

Moose Photography glamour foto's zwangerschapsfoto's zwangerschap zwangerschapsfotografie studio dordrecht zwijndrecht papendrecht jurken maternitydresses maternity

Studio

Een zwangerschapsshoot in Dordrecht, waar mijn gezellige studio zich bevind, is altijd wat makkelijker te plannen. Het is er immers altijd goed weer 🙂 Deze shoots verzorg ik graag voor jouw in mijn knusse zolderstudio. Studioshoots zijn voorlopig alleen doordeweeks, overdag. 

Wanneer jij voor een zwangerschapssessie in mijn studio kiest, mag je prachtige designer jurken dragen tijdens jouw shoot. Hoe gaaf is dat?! Het grootste deel van de jurken passen tot maat L/XL. Heb je een maatje meer en wil jij ook graag zo’n prachtige shoot? Neem dan even contact met mij op.

studio moose photography newborn fotografie baby foto newbornstudio zwanger zwangerschapsfotografie dordrecht Sliedrecht Papendrecht Zwijndrecht hendrik Ido ambacht

Tarieven zwangerschap shoot

Hieronder vind je de tarieven van een zwangerschap shoot. Na de shoot maak ik een selectie uit alle gemaakte foto’s welke ik volgens mijn stijl bewerk. (zoals de voorbeelden op de website)

Deze selectie van 10 a 15 foto’s zet ik in een beveiligde galerij voor jouw om te bekijken. Uit deze selectie kun jij dan zelf kiezen welke foto’s jij digitaal willen ontvangen. 

Basic

Zwangerschapsshoot
99,-
 • Gebruik van 1-2 jurken / outfits
 • 2 digitale foto's naar keuze toegestuurd
 • Extra producten en/of foto's vrijblijvend bij te bestellen

Medium

Zwangerschapsshoot
165,-
 • Gebruik van 2-3 jurken / outfits
 • Foto's met partner
 • Foto's met broertje(s) en/of zusje(s)
 • 5 digitale foto's naar keuze toegestuurd
 • Extra producten en/of foto's vrijblijvend bij te bestellen
Meest gekozen

Deluxe

Zwangerschapsshoot
225,-
 • Gebruik van 2-4 jurken / outfits
 • Foto's met partner
 • Foto's met broertje(s) en/of zusje(s)
 • 10 digitale foto's naar keuze toegestuurd
 • Een prachtig mini album van 20x15 met de 10 gekozen foto's
 • Extra producten en/of foto's vrijblijvend bij te bestellen

Om de prijzen van de overige producten en/of ditigale fotobestanden te bekijken klik dan hier.

Rhena Geboortecentrum

Als je gaat bevallen bestaat de kans dat je bevalt in het ziekenhuis. In de drechtsteden kom je dan bij het Rhena Geboortecentrum terecht. Door de komst van corona is de maandelijkse kraammarkt, waar ik ook deelnemer van was, vervangen door digitale voorlichtingsfilmpjes. Over het Rhena zelf, de bevalling en informatie over borstvoeding. Bekijk de filmpjes door op deze link te klikken.