Moose Photography
De newborn -en zwangerschapsfotograaf van Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.

Over mij…

Wat leuk dat je interesse heb in mijn diensten. Ik ben Marie Louise Barendrecht (zeg maar Marie), de fotograaf bij Moose Photography. Ik woon in Dordrecht, waar ook mijn studio is gevestigd. Jij kunt bij mij terecht voor verschillende shoots, al heb ik wel mijn grote liefde in zwangerschapsfotografie. 

Maar als je dus een fotosessie boekt zie je mij dus verschijnen. Altijd fijn om even een beeld te hebben hoe iemand eruit ziet toch? En nee, die jurk is niet mijn “werk outfit” 😉 Ik sta gewoon in mijn spijkerbroek en t-shirt te fotograferen en mijn haar zit echt niet in de krul. Gewoon down to Earth. Maar deze foto spreekt wel uit wat ik belangrijk vind en wat ik jullie graag wil meegeven. De connectie, de liefde tussen jullie, de intimiteit. DAT wil ik ook voor jou vastleggen. Natuurlijke kleuren met een tikkie romantiek erin of soms zelfs een beetje glamour. Soms moeten we onszelf gewoon even in het zonnetje zetten. Momenten die we nu beleven leggen niet alleen vast voor nu, maar voor later. Later, als die momenten herinneringen zijn en die tastbaar zijn geworden door prachtige foto’s…. Foto’s die je over 10-15 jaar ook nog mooi vind. 
 
En als moeder kijk ik dan terug op een leuke ochtend met mijn dochter, waarin we samen een mooie jurk aan deden. En we onze liefde mochten delen. Deze foto hang ik dan ook met trots aan de muur. Mijn zelfportret met mijn dochter… Zo’n mooie herinnering wil jij toch ook?
 

Heb je na het lezen van de website toch nog vragen of wil je nog graag iets van mij weten. Stuur mij dan een berichtje via het contactformulier. Bellen of Whatsappen mag uiteraard ook. Net wat jij het makkelijkste vind. 

Groetjes, Marie Louise 

mommy and me shoot moeder kind fotografie Moose photography Dordrecht Zwijndrecht Sliedrecht Papendrecht studio portret
Marie Louise Barendrecht fotografe Moose Photography Dordrecht zelfportret