Moose Photography
De newborn -en zwangerschapsfotograaf van Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.

Over mij…

Wat leuk dat je interesse heb in mijn diensten. Ik ben Marie Louise Barendrecht (zeg maar Marie), de fotograaf bij Moose Photography. Ik woon in Dordrecht, waar ook mijn studio is gevestigd. Jij kunt bij mij terecht voor verschillende shoots rondom het gezin, al is mijn specialisatie newbornfotografie.  

Vanaf jullie bruiloft  kan ik alle mijlpalen in jullie leven vastleggen. Je zwangerschap,  jullie baby en alle momenten daarna.  Op deze website kun je per categorie ook voorbeelden bekijken. Maar kort gezegd kun je mijn stijl omschrijven als klassiek en tijdloos. De foto’s die ik maak zijn in een rustige tijdloze setting.  Neutrale kleuren, ton-sur-ton gebruik en een tikkie romantiek. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat jullie niet alleen op dit moment de foto’s mooi vinden maar ook over 10-15 jaar nog. Want herinneringen maken we niet alleen voor nu, maar ook voor later. En juist dan is het fijn dat er prachtige foto’s van zijn. De foto hiernaast ben ik met mijn dochter. En nee, dit is niet mijn werkoutfit 😉 Normaal zie jij mij gewoon in een spijkerbroek en een t-shirt verschijnen. Maar wel fijn dat je even weet hoe ik eruit zie toch? 

Daarnaast heb ik kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Veiligheid met name bij newbornfotografie. Ik heb verschillende cursussen gevolgd met betrekking tot de newbornfotografie. Welke betrekking hebben tot de autonomie van de baby. Daarnaast heb ik zelf 3 kinderen, dus heb ruimschoots ervaring met baby’s en kleine kinderen. Voor de shoots werk ik met een standaard reportage tarief. Dat houd in dat je een bedrag betaald voor alleen de shoot. Hiernaast komen de kosten voor de foto’s en/of andere producten nog bij. Bij de fotopakketten zit standaard een prachtige folio box, want zeg nu zelf foto’s horen toch niet alleen op een computer te staan, die wil je toch showen?! 

De shoots vinden plaats in mijn gezellige zolderstudio. Deze is van alle gemakken voorzien en volop met keuzes in accessoires, haarbandjes, mutsjes, jurken etc. Voor iedere shoot neem ik alle tijd voor jullie. Vooral met (kleine) kinderen vind ik het zeer belangrijk dat we het ritme aan hun aanpassen. Omdat ik zelf moeder ben weet ik dat stressen op deze momenten totaal geen zin heeft. Ja, geduld is een schone zaak. 😉 Op de foto gaan moet vooral leuk zijn en geen moeten. Dus ga lekker zitten en relax… Geniet vooral van het moment. Ik haal voor jullie ALLES uit de kast om mooie herinneringen voor jullie te creëren. 

Handig om te weten is dat de shoots, zwangerschapnewbornbaby  sitter, en mommy-and-me uitsluitend doordeweeks overdag kunnen plaatsvinden. Het weekend is namelijk voor mijn gezin. 

Heb je na het lezen van de website toch nog vragen of wil je nog graag iets van mij weten. Stuur mij dan een berichtje via het contactformulier. Bellen of Whatsappen mag uiteraard ook. Net wat jij het makkelijkste vind. 

Groetjes,

Marie Louise 

mommy and me shoot moeder kind fotografie Moose photography Dordrecht Zwijndrecht Sliedrecht Papendrecht studio portret

Dit ben ik met mijn dochter. 

Marie Louise Barendrecht fotografe Moose Photography Dordrecht zelfportret

En dit ben ik ook 😉