Moose Photography
De trouwfotograaf van Dordrecht. Klassiek, romantisch en spontaan.

Een bruiloft is een van de mooiste dagen in jullie leven. Jullie besteden veel aandacht aan alle voorbereidingen van deze dag. Logisch dat jullie de dag vast gelegd willen hebben zoals deze daadwerkelijk is verlopen. Mijn slogan is daarom ook “capture your memories”.


Als fotografe zie ik het als mijn taak om jullie bruiloft op een manier vast te leggen zoals de dag écht is, ongedwongen en spontaan. Gedurende de dag werk ik zo onopvallende mogelijk, zodat je lekker jezelf kunt zijn. Met mij als jullie trouwfotografe ben je verzekerd van een prachtige serie foto’s. Van de mooiste foto’s maak ik een prachtig album. Zo kunnen jullie op elk moment nog even kunnen terugkijken op jullie bruiloft. 

Ik werk met professionele apparatuur en heb altijd een backup camera bij mij. Het is ook mogelijk om een tweede fotografe bij te boeken, zodat er nog meer unieke momenten worden vastgelegd. (meerprijs hiervoor op aanvraag) 

Zelfs voor de “kleine” bruiloft kunnen jullie bij mij terecht. Je kunt mij namelijk al boeken voor slechts 3 uurtjes. Perfect voor de ceremonie en een foto reportage. Pakken jullie het liever toch wat grootser aan? Geen probleem, ik ben namelijk ook tot 10 uur lang te boeken.

Belangrijk om te weten is dat ik vanaf 2020 geen feesten meer fotografeer. Ik kom graag vanaf ‘s ochtends vroeg de voorbereidingen van de bruid of bruidegom vastleggen totdat jullie ‘s avonds naar het restaurant gaan om te dineren.

Graag maak ik een afspraak met jullie voor een kennismakingsgesprek. Op deze manier zien wij ook of er een klik tussen ons is. Het is erg belangrijk dat deze er is zodat jullie op de grote dag je op je gemak voelen bij mij. 

Enthousiast geworden? Neem dan contact op. 

Liefs Marie Louise

tarieven trouwreportage

Hieronder vind je de tarieven van een bruiloft.  Deze pakketten zijn dus exclusief overige producten, parkeer- en veerpontkosten. tenzij explicitiet aangegeven. Reiskosten worden berekend buiten een straal van 20 km gemeten vanaf postcode 3328. De tarieven voor overige producten/bestanden vind je onder deze pagina.

€ 549,-

SMall pakket

€ 799,-

medium pakket

€ 1199,-

large pakket

€ 1599,-

deluxe pakket

bruiloft trouwen trouwerij wedding bruid bruidegom trouwfeest bruidskinderen dordrecht moosephotography
Moose Photography trouwen bruiloft trouwfotograaf trouwfoto's trouwreportage bruidsreportage Dordrecht Papendrecht Zwijndrecht Sliedrecht hendrik Ido ambacht bruid bruidegom trouwjurk huwelijk

Genoemde prijzen zijn inclusief btw maar exclusief eventuele parkeer- en/of veerpontkosten. Reiskosten worden berekend buiten 20km gemeten vanaf postcode 3328 a 0,40 cent per kilometer. Reservering van een trouwreportage is pas definitief na ontvangst van de aanbetaling a 250,- euro. Het resterende bedrag moet uiterlijk 2 weken voor de bruiloft voldaan zijn. Genoemde prijzen kunnen ten alle tijde gewijzigd worden.

Moose Photography fotograaf Dordrecht newborn baby zwanger zwangerschapsfotografie

 

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken.

Kijk rustig verder of stuur me gelijk een berichtje.