Moose Photography
De zwangerschapsfotograaf van Dordrecht. Klassiek, romantisch en a touch of glamour.

Tarieven zwangerschapsfotografie

Als jij voor een zwangerschap shoot bij mij langs komt waan je je even in de wereld van romantiek en soms een beetje glamour.  

Voor een zwangerschapsshoot kun je kiezen uit een buiten of een studio shoot. Kies je voor een studioshoot? Dan verwelkom ik je graag in mijn gezellige zolderstudio. Deze is van alle gemakken voorzien. Hier hangt een prachtige collectie aan design jurken waarvan jij gebruik mag maken tijdens jouw shoot. 

Kies jij voor een shoot in de buitenlucht? Dan zal deze plaatsvinden op een plek in Dordrecht of de nabije omgeving hiervan. Ook hier mag je gebruik maken van een jurk uit mijn collectie. Deze dien je alleen vooraf te kiezen zodat ik deze dan voor je meeneem. Op de informatie pagina van zwangerschap kun je nog meer lezen over de werkwijze. 

 

studio moose photography newborn fotografie baby foto newbornstudio zwanger zwangerschapsfotografie dordrecht Sliedrecht Papendrecht Zwijndrecht hendrik Ido ambacht
fotograaf newborn fotografie dordrecht moose photography baby newbornfotograaf zwanger zwangerschapshoot zwijndrecht sliedrecht papendrecht bollebuik bollebuikshoot zwangerschapsjurk in verwachting

pakketten zwangerschap shoot

Hieronder vind je de tarieven van een zwangerschap shoot. Na de shoot maak ik een selectie uit alle gemaakte foto’s welke ik volgens mijn stijl bewerk. (zoals de voorbeelden op de website) Deze selectie van 10 a 15 foto’s zet ik in een beveiligde galerij voor jouw om te bekijken. Uit deze selectie kun jij dan zelf kiezen welke foto’s jij digitaal willen ontvangen. 

€ 99,-

Basic pakket

€ 179,-

medium pakket

€ 225,-

deluxe pakket

De mogelijkheden en prijzen van extra foto’s en/of producten kun je hier bekijken.

Moose Photography fotograaf Dordrecht newborn baby zwanger zwangerschapsfotografie

 

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken.

Kijk rustig verder of stuur me gelijk een berichtje.