Moose Photography
De newborn -en zwangerschapsfotograaf van Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.

Tarieven Newborn fotografie

Als jullie voor een newborn shoot bij mij langs komen wil ik jullie graag, naast prachtige foto’s, ook een fijne ervaring meegeven. 

Daarom is mijn gezellige zolderstudio is voorzien van lekkere stoelen waarop jullie relaxed kunnen genieten van de shoot. Ik werk voornamelijk met neutrale kleuren en ton-sur-ton maar betrek jullie graag bij de styling van de shoot. Ik vind het namelijk belangrijk dat jullie de foto’s niet alleen nu mooi vinden maar over 10, 15 jaar ook nog steeds. Op de informatie pagina van newborns kun je nog meer lezen over de werkwijze. 

 

studio moose photography newborn fotografie baby foto newbornstudio zwanger zwangerschapsfotografie dordrecht Sliedrecht Papendrecht Zwijndrecht hendrik Ido ambacht
studio moose photography newborn fotografie baby foto newbornstudio zwanger zwangerschapsfotografie dordrecht Sliedrecht Papendrecht Zwijndrecht hendrik Ido ambacht

pakketten Newborn shoot

Hieronder vind je de tarieven van een newborn shoot. Na de shoot maak ik een selectie uit alle gemaakte foto’s welke ik volgens mijn stijl bewerk. (zoals de voorbeelden op de website) Deze selectie van 15 a 20 foto’s zet ik in een beveiligde galerij voor jullie om te bekijken. Uit deze selectie kunnen jullie dat zelf kiezen welke foto’s jullie digitaal willen ontvangen. 

€ 149,-

Basic pakket

€ 249,-

medium pakket

€ 335,-

deluxe pakket

De mogelijkheden en prijzen van extra digitale foto’s en/of andere producten kun je hier bekijken.

Moose Photography fotograaf Dordrecht newborn baby zwanger zwangerschapsfotografie

 

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken.

Kijk rustig verder of stuur me gelijk een berichtje.