Moose Photography
De newborn- baby -en zwangerschapsfotograaf van Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.

Tarieven baby shoot & Mommy and me shoot

Bij Moose Photography kun je na je newbornshoot  de mijlpalen van het eerste jaar van jullie kindje ook laten vastleggen. Want hoe cliché het ook klinkt, ze worden zo snel zo groot! Wanneer jij met jouw baby bij mij langs komt zorg ik wederom voor een relaxte sfeer zoals je gewend bent bij de newborn shoot. We passen ons aan, aan jouw kleintje en maken er een klein feestje van. 

In mijn gezellige zolderstudio heb ik voldoende pakjes en accessoires om jouw kleintje te stylen. Bij de Mommy and Me shoot krijg jij ook een prachtige jurk. Geef je borstvoeding? Dan kunnen we ook dit vastleggen. Bijzondere momenten tussen jouw en je kleintje! Op de informatie pagina van baby’s kun je nog meer lezen over de werkwijze. 

 

sitter babyshoot babyfoto fotograaf newborn fotografie dordrecht moose photography baby newbornfotograaf zwanger zwangerschapshoot dordrecht sliedrecht zwijndrecht hendrik ido ambacht baby foto's newborn fotograaf baby meisje jongen
studio moose photography newborn fotografie baby foto newbornstudio zwanger zwangerschapsfotografie dordrecht Sliedrecht Papendrecht Zwijndrecht hendrik Ido ambacht

pakketten baby shoot

Hieronder vind je de tarieven van een verschillende baby shoots. Na de shoot maak ik een selectie uit alle gemaakte foto’s welke ik volgens mijn stijl bewerk. (zoals de voorbeelden op de website) Deze selectie van 10 a 15 foto’s zet ik in een beveiligde galerij voor jullie om te bekijken. Uit deze selectie kunnen jullie dan zelf kiezen welke foto’s jullie digitaal willen ontvangen. 

€ 85,-

sitter shoot

€ 125,-

mommy and me

De mogelijkheden en prijzen voor extra digitale foto’s of andere producten kun je hier bekijken.

Moose Photography fotograaf Dordrecht newborn baby zwanger zwangerschapsfotografie

 

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken.

Kijk rustig verder of stuur me gelijk een berichtje.