Wat leuk dat je op mijn pagina aan het rondkijken bent! Naast foto's die je aanspreken wil je misschien ook wel weten wie ze gemaakt heeft. Bij deze even een "voorstel rondje". Ik ben Marie Louise Barendrecht en woon met mijn man en 3 kids in Dordrecht. Nu kan ik natuurlijk zeggen dat ik van kinds af aan al interesse had in fotografie, want dat klinkt natuurlijk veel interessanter. Maar helaas moet ik je vertellen dat dit niet het geval was. Deze interesse heb ik pas op latere leeftijd ontdekt.

Door de tijd heen, heb ik mijzelf met behulp van de Vakopleiding fotografie, workshops en cursussen, weten te ontwikkelen tot een ervaren fotograaf. Hieruit is ook gelijk mijn voorliefde voor newborn fotografie ontstaan. Niets is kostbaarder dan een baby. En geloof me, ze zijn zo kort zó klein, dat wil je echt vastgelegd hebben.

Mijn stijl? Deze kan je omschrijven als ongedwongen, puur, fris, licht, dromerig en vooral tijdloos. Vooral bij newborn shoot maak ik voornamelijk gebruik van natuurlijke en pastel tinten.

Ook leuk om te weten is hoe de naam Moose Photography is ontstaan. De achternaam van mijn man is van Elk. En de engelse vertaling van een "Elk" is ook wel Moose oftewel een eland. Vandaar de naam en het logo.

In mijn gezellige woonkamerstudio in Dordrecht verzorg ik met veel aandacht, zorg en geduld jullie zwangerschapshoot of newborn shoot. Kinderen fotografeer ik het liefste buiten omdat dit voor een natuurlijker beeld zorgt. Uiteraard kan jouw zwangerschapsshoot ook buiten plaatsvinden. Ik fotografeer eigenlijk altijd in Dordrecht of de nabije omgeving, omdat ik hier alle mooie plekjes weet te vinden. Mocht je zelf een mooie locatie weten dan ga ik graag met je mee.

Naast deze portret sessies, fotografeer ik ook bruiloften. Meer informatie hierover vind je onder portfolio, bruiloft. Liever eerst een loveshoot? Dat kan natuurlijk ook.

Waar ik van hou?:
Vintage - Industrieel – Tuinieren - mijn man -  mijn kinderen
Fotograferen – Het bos – Interieurstyling
Pasteltinten – De kleur wit –  Veldbloemen -Chocolade

Uiteraard niet in deze specifieke volgorde 😉

Kijk rustig rond op mijn website voor meer informatie over de verschillende shoots. Heb je vragen of je wil je gelijk een afspraak maken? Bel, mail of app mij dan. Ja, je leest het goed. Je mag ook een appje sturen. Net zo makkelijk. Tot snel!

naam website
Moose photography marie louise barendrecht dordrecht newborn fotografie kinderfotografie
Marie Louise Barendrecht Moose photography newborn fotografe
Moose photography Marie Louise Barendrecht fotograaf newborn fotografie dordrecht kinderfotografie

De foto van mijn gezin en de foto van mij in de witte jurk zijn gemaakt door Lonieke Waayenberg, tenzij onze vakantie op de veluwe.