Moose Photography
De newborn fotograaf van Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. Baby foto's voor een waardevolle herinnering.

Newborn fotograaf Dordrecht

Als newborn fotograaf in Dordrecht wil ik je eerst van harte feliciteren, jij bent zwanger! Of wellicht is jullie kleintje al geboren. Als newborn fotograaf bij Moose Photography uit Dordrecht zorg ik ervoor dat jullie kunnen genieten van een relaxte newborn shoot. In mijn gezellige , knusse zolderstudio maak ik prachtige newborn foto’s van jullie kostbare bezit. Ik verzorg dit graag in een tijdloze setting. Ik vind het namelijk belangrijk dat jullie niet alleen NU de foto’s mooi vinden maar over 10, 15 jaar ook nog steeds. 

Maar hoe gaat zo’n newborn shoot eigenlijk in zijn werk? Nou, het mooiste is als je al tijdens je zwangerschap een newborn shoot reserveert. Een mooi moment hiervoor is rond de 20 weken van jouw zwangerschap. Op deze manier ben je verzekerd dat ik tijd heb om jullie newbornshoot te doen. Ik reserveer namelijk plek in mijn agenda rondom jouw uitgerekende datum. Zodra je bent bevallen van jullie baby, laten jullie mij dit zo snel mogelijk weten. Dit mag via een mailtje, een belletje of via een WhatsApp. Net wat jullie makkelijk vinden. Dan plannen we een definitieve datum in voor de shoot. 

Als newborn fotograaf fotografeer ik jullie baby meestal tussen de 9 dagen en 18 dagen oud. In deze periode is de natuurlijk opgebolde houding vaak nog sterk aanwezig. Ook slaapt zo’n kleintje vaak nog veel en zijn ze wat makkelijker in verschillende houdingen te leggen. Is jullie kindje al geboren? En zou je toch graag een newborn shoot willen doen? Neem dan even contact met mij op. Vaak is het geen probleem om een newborn shoot te doen als het kindje al wat ouder is. Vraag gewoon even na wat er mogelijk is. 

Mijn thuisstudio is lekker warm tijdens de shoot en is ruim gevuld met verschillende accessoires, haarbandjes, doeken en props. Alles binnen hand bereik om jullie tot een mooi geheel te stijlen. Een newborn shoot duurt gemiddeld zo’n 2,5 uur. Dit is inclusief voeden, verschonen en even lekker knuffelen. Handig om te weten dat newborn shoots alleen gehouden worden op doordeweekse dagen, in de ochtend. Na jullie aankomst nemen we even de bevalling door op eventuele complicaties. Dit is belangrijk voor mij om te weten tijdens de shoot. Naast kwaliteit in foto’s, is veiligheid een hoge prioriteit bij een newborn shoot. Ik heb speciale cursussen voor gevolgd en daarnaast ben ik zelf ook moeder dus ervaring hierin ontbreek hier zeker niet.  

newborn foto's dordrecht Moose Photography newbornfotografie baby newbornfotograaf sliedrecht zwijndrecht hendrik ido ambacht baby foto's newborn fotograaf

Newborn shoot

Imran

newborn fotograaf dordrecht moose photography baby dordrecht sliedrecht zwijndrecht hendrik ido ambacht baby foto's newborn fotograaf baby meisje jongen

Heerlijk slapen op de “beanbag” Hij was zo lekker in dromenland .en hij vertederde ons geregeld met zijn mooie glimlachjes. 

fotograaf newborn fotografie dordrecht moose photography baby newbornfotograaf zwanger zwangerschapshoot dordrecht sliedrecht zwijndrecht hendrik ido ambacht baby foto's newborn fotograaf baby meisje jongen

Newborn shoot

Liselot

Newborn fotograaf newborn foto's dordrecht Moose photography zwijndrecht papendrecht sliedrecht
Newborn fotograaf newborn foto's dordrecht Moose photography

Liselot was tijdens de shoot al een wat “oudere” baby, maar ze sliep de helemaal shoot als een roosje. Heerlijk die bolle wangetjes! Wil je ook lezen wat andere ouders er van vinden? Lees dat hier. 

Tarieven Newborn shoot

Bij het reserveren van een newbornshoot dient er 175,- euro aan reportage kosten betaald te worden om de reservering definitief te maken. Deze kosten zijn voor de voorbereiding, de uitgebreide shoot, gebruik van materialen, mijn expertise en de nabewerking. Tijdens de persoonlijke zoom call sessie NA de fotoshoot kan je kiezen uit een van de onderstaande fotopakketten en aanvullende producten. Deze kosten komen er dus nog BIJ naast de betaalde reportage kosten.

Brons

Newborn shoot
250,-
 • Pre-shoot consult
 • Foto's baby, ouders en eventuele broertjes/zusjes
 • Afspraak via een zoom call om jouw prachtige foto's uit te zoeken
 • 10 afdrukken* naar keuze van 15x20cm. Elk voorzien van passe partout in een luxe folio box
 • * tesamen met digitale bestanden van de gekozen foto's
 •  
Moose Photography folio box fotoproducten

Zilver

Newborn shoot
300,-
 • Pre-shoot consult
 • Foto's baby, ouders en eventuele broertjes/zusjes
 • Afspraak via een zoom call om jouw prachtige foto's uit te zoeken
 • 15 afdrukken* naar keuze van 15x20cm. Elk voorzien van passe partout in een luxe folio box
 • * tesamen met digitale bestanden van de gekozen foto's
 •  
Moose Photography folio box fotoproducten

Goud

Newborn shoot
375,-
 • Pre-shoot consult
 • Foto's baby, ouders en eventuele broertjes/zusjes
 • Afspraak via een zoom call om jouw prachtige foto's uit te zoeken
 • 20 afdrukken* naar keuze van 15x20cm. Elk voorzien van passe partout in een luxe folio box
 • * tesamen met digitale bestanden van de gekozen foto's
 • Slideshow van alle foto's
Meest gekozen
Moose Photography folio box fotoproducten

Rhena Geboortecentrum

Als je gaat bevallen bestaat de kans dat je bevalt in het ziekenhuis. In de drechtsteden kom je dan bij het Rhena Geboortecentrum terecht. Door de komst van corona is de maandelijkse kraammarkt, waar ik ook deelnemer van was, vervangen door digitale voorlichtingsfilmpjes. Over het Rhena zelf, de bevalling en informatie over borstvoeding. Bekijk de filmpjes door op deze link te klikken: