Moose Photography
Mommy and me shoot in Dordrecht. Klassiek, romantisch en a touch of glamour.

Mommy and me shoot, voor de liefde voor jouw kinderen

In mijn knusse zolderstudio bied ik jouw als moeder de mogelijk om de connectie, de liefde, de intimiteit tussen jou en jouw kind vast te leggen. Als moeder maken wij vaak zelf de kiekjes thuis waardoor we geregeld niet op foto’s staan. En dat is zonde. Want als moeder ben jij juist heel bijzonder. De steun en toeverlaat van jouw kind(eren).  

Bij de Mommy and Me shoot krijg jij een prachtige jurk aan. Gewoon omdat jij het waard bent! We maken er een relaxed shoot van met een romantische sfeer.  Afhankelijk van de leeftijd van jouw kindje heb ik daar ook passende kleding voor. Geef je borstvoeding? Dan kunnen we ook dit vastleggen. Deze shoot is geschikt voor kinderen vanaf 3 a 4 maanden oud. 

Let op! Dit is geen familiereportage, maar echt alleen voor de mama en haar kind(eren). 

studio moose photography newborn fotografie baby foto newbornstudio zwanger zwangerschapsfotografie dordrecht Sliedrecht Papendrecht Zwijndrecht hendrik Ido ambacht
mommy and me shoot moeder kind fotografie Moose photography Dordrecht Zwijndrecht Sliedrecht Papendrecht studio portret
Previous
Next
Moose Photography fotograaf Dordrecht newborn baby zwanger zwangerschapsfotografie

 

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken.

Kijk rustig verder of stuur me gelijk een berichtje.