Moose Photography
Mommy and me in Dordrecht. Klassiek, romantisch en a touch of glamour.

Mommy and me shoot, voor de liefde voor jouw kinderen

Voor een mommy and me shoot nodig ik jullie van harte uit in mijn knusse zolderstudio in Dordrecht. Hier bied ik jouw als moeder de mogelijk om de connectie, de liefde, de intimiteit tussen jou en jouw kind vast te leggen. Als moeder maken wij vaak zelf de kiekjes thuis waardoor we geregeld niet op foto’s staan. En dat is zonde. Want als moeder ben jij juist heel bijzonder. De steun en toeverlaat van jouw kind(eren).  

Bij de Mommy and Me shoot krijg jij een prachtige jurk aan. Gewoon omdat jij het waard bent! We maken er een relaxed shoot van met een romantische sfeer.  Afhankelijk van de leeftijd van jouw kindje heb ik daar ook passende kleding voor. Geef je borstvoeding? Dan kunnen we ook dit vastleggen. Deze shoot is geschikt voor kinderen vanaf 3 a 4 maanden oud. 

Let op! Dit is geen familiereportage, maar echt alleen voor de mama en haar kind(eren). 

studio moose photography newborn fotografie baby foto newbornstudio zwanger zwangerschapsfotografie dordrecht Sliedrecht Papendrecht Zwijndrecht hendrik Ido ambacht

Moeder & kind shoot

Mommy and me shoot Moose photography Dordrecht papendrecht zwijndrecht
mommy and me shoot moeder kind fotografie Moose photography Dordrecht Zwijndrecht Sliedrecht Papendrecht studio portret

Tarieven Mommy and Me shoot

Hieronder vind je de tarieven van een baby of mommy and me shoot. Na de shoot maak ik een selectie uit alle gemaakte foto’s welke ik volgens mijn stijl bewerk. (zoals de voorbeelden op de website)

Deze selectie van 10 a 15 foto’s zet ik in een beveiligde galerij voor jouw om te bekijken. Uit deze selectie kun jij dan zelf kiezen welke foto’s jij digitaal willen ontvangen. 

Sitter /Baby

shoot
85,-
  • Foto's van alleen de baby
  • Gebruik van accessoires & kleding baby
  • Foto's mogelijk als je baby goed zelfstandig kan zitten, rond 6-9 maanden
  • 5 digitale foto's naar keuze toegestuurd
  • Extra producten en/of foto's vrijblijvend bij te bestellen

Mommy and Me

shoot
125,-
  • Gebruik van 1 jurk moeder
  • Gebruik van accessoires en kleding baby
  • Foto's met broertje(s) en/of zusje(s)
  • 5 digitale foto's naar keuze toegestuurd
  • Extra producten en/of foto's vrijblijvend bij te bestellen
Meest gekozen

Om de prijzen van de overige producten en/of ditigale fotobestanden te bekijken klik dan hier.