Moose Photography
Mommy and me in Dordrecht. Klassiek, romantisch en a touch of glamour.

Mommy and me shoot, voor de liefde voor jouw kinderen

Voor een mommy and me shoot nodig ik jullie van harte uit in mijn knusse zolderstudio in Dordrecht. Hier bied ik jouw als moeder de mogelijk om de connectie, de liefde, de intimiteit tussen jou en jouw kind vast te leggen. Als moeder maken wij vaak zelf de kiekjes thuis waardoor we geregeld niet op foto’s staan. En dat is zonde. Want als moeder ben jij juist heel bijzonder. De steun en toeverlaat van jouw kind(eren).  

Bij de Mommy and Me shoot krijg jij een prachtige jurk aan. Gewoon omdat jij het waard bent! We maken er een relaxed shoot van met een romantische sfeer.  Afhankelijk van de leeftijd van jouw kindje heb ik daar ook passende kleding voor. Geef je borstvoeding? Dan kunnen we ook dit vastleggen. Deze shoot is geschikt voor kinderen vanaf 3 a 4 maanden oud. 

Let op! Dit is geen familiereportage, maar echt alleen voor de mama en haar kind(eren). 

studio moose photography newborn fotografie baby foto newbornstudio zwanger zwangerschapsfotografie dordrecht Sliedrecht Papendrecht Zwijndrecht hendrik Ido ambacht

Moeder & kind shoot

Mommy and me shoot Moose photography Dordrecht papendrecht zwijndrecht
mommy and me shoot moeder kind fotografie Moose photography Dordrecht Zwijndrecht Sliedrecht Papendrecht studio portret

Tarieven Mommy & me shoot

Hieronder vind je het tarief van een Mommy & Me shoot. Dit zijn alleen de reportage kosten. Na de shoot maak ik een selectie uit alle gemaakte foto’s welke ik volgens mijn stijl bewerk. (zoals de voorbeelden op de website)

Deze selectie van max.20 foto’s krijg je tijdens jouw persoonlijke zoom call sessie te zien. Uit deze selectie kun jij dan zelf kiezen welke pakket met foto’s jij wil ontvangen.  

Let op! deze kosten komen er dus nog bij naast de reportage kosten.

Mommy & me

shoot
175,-
  • Pre-shoot consult
  • Haar en make up verzorgt voor 1 persoon door een professionele visagist/haarstyliste
  • Gebruik van design jurken voor moeder
  • Gebruik kleding /accesoires baby
  • Oudere kinderen krijgen stijladvies (er is beperkt gebruik mogelijk kleding meisjes)
  • Minimale leeftijd kinderen 6 maanden
  • Persoonlijke zoom call bestelafspraak om jullie prachtige foto's uit te zoeken.

Bekijk hier de prijzen voor prachtige fotoproducten en/of digitale fotobestanden.