Trekken jouw kinderen ook gelijk een gek gezicht zodra jij je camera of telefoon pakt? En wil jij graag eens mooie foto's van je kinderen waar ze op staan zoals ze echt zijn? Dan kijk je nu op de goede pagina.

In deze tijd hebben we allemaal onze telefoon altijd en overal binnen handbereik. Logische stap dat we deze ook pakken om foto's te nemen van onze kinderen, toch? Wat we ons alleen vaak niet realiseren is dat de kwaliteit van deze foto's toch wat minder is dan van een camera. Het is tenslotte een telefoon. Ook ik maak mij hier "schuldig" aan. Even snel een kiekje maken en voilà...

Helaas, kom je vaak later tot de ontdekking dat die leuke foto niet de juiste kwaliteit heeft om (groot) af te drukken. Harstikke zonde! Of trekken jouw kinderen ook direct gekke gezichten zodra je een camera vast pakt? Wil jij ook spontane foto's van je kinderen, gewoon zoals ze zijn? En zonder zelf helemaal gestresst te raken? Dat kan!

Tijdens alle sessies van kinderfotografie neem ik de tijd voor jullie kinderen om zichzelf te kunnen zijn. Geen geforceerde toestanden. Spelenderwijs fotografeer ik ze. Een spelletje of juist ze hun gang laten gaan, het kan allemaal. De shoot zal plaatsvinden in de omgeving van Dordrecht omdat ik daar allemaal leuke plekjes weet te vinden. Weten jullie zelf een leuke plek? Ik ga graag met jullie mee. Daarnaast help ik jullie graag bij het uitkiezen van een outfit om alles passend te maken voor een prachtig eindresultaat!

De kinderfotografie sessies plan ik van april tot oktober meestal ca. 2 uur voor de zonsondergang in. Dit is voor de kinderen dubbel feest, want naast dat we van elke fotoshoot weer een feestje maken vinden de kinderen een uurtje langer op blijven ook grandioos en best speciaal!

In de wintermaanden worden de shoots ingepland op basis van de weersverwachtingen.

Wil je meer informatie hierover of heb je een andere vraag? Neem dan contact met mij op.

moeder dochter shoot kinderen kinderfotografie familie dordrecht kinderfotograaf sliedrecht zwijndrecht papendrecht hendrik ido ambacht baby zwanger newborn familieshoot gezinsfoto gezinsshoot gezinsfotografie familiefotograaf moose photography