Kids couture

Tarieven kinderfotografie

Wil jij een speciaal portret van jouw zoon of dochter? Reserveer dan nu een kids couture shoot bij Moose Photography. Maar wat is nu precies een couture shoot? Bij een couture shoot draait het om de eenvoud en puurheid van het kind. Geen bulderende lach of gekke houdingen, maar een kleine glimlach om het pure en kwetsbare van het kind vast te leggen. 

Meisjes mogen gebruik maken van een prachtige jurk (afhankelijk van beschikbaarheid qua leeftijd) en jongens krijgen kledingadvies. 

In mijn gezellige zolderstudio gaan we in relaxte sfeer een serie portretten maken. Een kids couture shoot is geschikt voor kinderen vanaf een leeftijd van ca. 6 jaar, omdat er echt om houdingen wordt gevraagd. De kinderen moeten daarom goed aanwijzingen kunnen volgen. Indien je een shoot wil met een ouder kind en daarbij een jonger broertje of zusje onder de 6 jaar, neem dan even contact met mij op om de mogelijkheden te bepreken. 

 

Moose Photography kinderfotografie kindercouture kids couture kinderfoto's dordrecht Sliedrecht Zwijndrecht Papendrecht

Kinder portretten

Hieronder vind je het tarief van een kindershoot. Na de shoot maak ik een selectie uit alle gemaakte foto’s welke ik volgens mijn stijl bewerk. (zoals de voorbeelden op de website) Deze selectie van 10 a 15 foto’s zet ik in een beveiligde galerij voor jullie om te bekijken. Uit deze selectie kunnen jullie dan zelf kiezen welke foto’s jullie digitaal willen ontvangen. 

€ 85,-

kids couture shoot

  • foto's van 1 kind
  • mogelijk om gebruik te maken van kleding (meisjes)
  • 5 foto's naar keuze digitaal toegestuurd
  • in de studio
  • Ieder extra kind, 35 euro toeslag. Max. 4 kinderen totaal
  • extra foto's en/of producten vrijblijvend bij te bestellen.

De mogelijkheden en prijzen voor extra digitale foto’s of andere producten kun je hier bekijken.

Door een shoot te boeken ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Moose Photography. Genoemde prijzen zijn inclusief btw en kunnen ten alle tijde gewijzigd worden.