Zwanger zijn is iets heel speciaals. Een periode waarin veel veranderd en niet alleen fysiek gezien. Je bent vast al druk bezig met bedenken hoe de babykamer eruit moet komen te zien. Wellicht heb je al wat kleertjes en accessoires gekocht. Die 9 maanden gaan snel voorbij en voor je het weet heb jij je kleintje in je armen. Daarom is juist zo belangrijk om deze zwangerschap vast te leggen via unieke beelden. Voor jezelf om later terug te kijken, maar natuurlijk ook super leuk voor je kindje.

Zelf heb ik twee zwangerschappen mogen ervaren en vond dit zeer speciaal. Het is voor mij dan ook een eer om jouw zwangerschap te mogen vastleggen. De zwangerschapsshoots zijn inclusief gebruik van mijn speciale zwangerschapsjurken. Dit zijn allemaal design jurken welke speciaal hiervoor zijn gemaakt. Ik heb een leuke collectie waaruit je kan kiezen, in de maten S t/m XL.  (Niet alle jurken staan op de website afgebeeld).

Het liefst fotografeer ik als je tussen week 28 en week 36 van je zwangerschap zit. Jouw zwangerschap fotografeer ik op een buitenlocatie in de omgeving van Dordrecht. Een buitenlocatie in de wintermaanden (vanaf half oktober tot februari)  kan alleen als de weersomstandigheden dit toelaten (door mij te bepalen). Daarom is het handig om zo vroeg mogelijk in je zwangerschap te boeken. Als je rond de 20 weken bent is dit een goed moment.

Bij een shoot op een buitenlocatie fotografeer ik vaak in de avond, een paar uur voordat de zon ondergaat of vroeg in de ochtend. Dus als je een buitenshoot wil houd hier dan rekening mee. Een exacte dag en tijd is altijd in overleg en mede afhankelijk van de weersomstandigheden. Buiten shoots kunnen door het weer 1x verzetten, daarna plannen we een studio sessie in.

Mijn studio bevind zich op zolder, houd er dus rekening mee dat je 2 trappen op moet. Bij een studio shoot kun je ter plekke een jurk kiezen welke je wil dragen. Bij een buiten shoot dien je vooraf te kiezen d.m.v. foto's op de website of het overzicht welke ik je bij reservering toe stuur. De gekozen jurk neem ik dan mee naar de locatie.

Wanneer je kindje geboren is kun je ook gaan voor een mommy and me shoot. Het eerste jaar veranderd je kindje zo snel. Na een maand of 3-4 houd het al goed zijn of haar hoofdje omhoog en kijkt wijs de wereld in. De connectie die je als moeder met je kind heb is zo bijzonder. Lekker knuffelen en "kletsen" met elkaar. Die speciale band leg ik graag voor jullie vast als je kindje tussen de 4 en 7 maanden oud is. We maken deze shoot extra bijzonder door de jurk die je tijdens je zwangerschapshoot aan had weer aan te trekken met een matchende doek of outfit voor je baby.

Als je kindje al iets ouder is en zelfstandig kan zitten, maar nog niet (zo goed) kan kruipen kun je de zogenaamde sitter shoot boeken. Uiteraard gebruiken we hier weer mooie outfits en prachtige accesoires om tot een prachtig gestyled geheel te komen.

 

fotograaf newborn fotografie dordrecht moose photography baby newbornfotograaf zwanger zwangerschapshoot zwijndrecht sliedrecht papendrecht bollebuik bollebuikshoot zwangerschapsjurk in verwachting