Moose Photography
De zwangerschapsfotograaf van Dordrecht. Klassiek, romantisch en a touch of glamour.

Zwangerschap foto's

Zwanger zijn is iets heel speciaals. Een periode waarin veel veranderd en niet alleen fysiek gezien. Vaak word er gedacht, oh 9 maanden dat duurt lang. Maar voor je het weet is het zover en mag je jouw kleintje in je armen houden. En ondanks dat je die buik soms zat kan zijn is het toch ook een mooi iets. Je lichaam werkt super hard om een klein wezentje te volmaken. Dat lijkt mij genoeg reden om dit ook vast te leggen. Iedere zwangere vrouw is prachtig. Ja echt, jij ook! Je verdient het om jezelf even in het zonnetje te zetten. 

Zelf heb ik twee zwangerschappen mogen ervaren en vond dit zeer speciaal. Het is niet altijd vanzelfsprekend om zwanger te zijn. Het is voor mij dan ook een eer om jouw zwangerschap te mogen vastleggen. 

Binnen of buiten? 

Een zwangerschapsshoot kan plaatsvinden in mijn gezellige zolderstudio of op een buitenlocatie. Een buitenshoot word altijd gehouden in Dordrecht of de nabije omgeving hiervan. Een buitenlocatie in de wintermaanden, van half oktober tot februari, kan alleen plaatsvinden als de weersomstandigheden dit toelaten (door mij te bepalen).  Een buitenshoot kan 1 maal verzet worden, daarna wordt het omgezet naar een studioshoot. 

Wanneer?

Het liefst fotograaf ik als je tussen de 28 en 34 weken van je zwangerschap zit. Dan is je buik mooi rond, voel je je vaak nog het fitst en is je kindje nog niet ingedaald. Ben je al verder dan de 34 weken en wil je toch nog een shoot doen, dat kan! Neem dan even contact met mij op om te kijken of er nog plek in mijn agenda is.

Om jouw shoot te garanderen is het handig om zo vroeg mogelijk in jouw zwangerschap al een zwangerschapsshoot te reserveren. Een mooi moment hiervoor is als je rond de 20 weken bent. Dit geldt ook als je een newborn shoot wil doen. 

fotograaf newborn fotografie dordrecht moose photography baby newbornfotograaf zwanger zwangerschapshoot zwijndrecht sliedrecht papendrecht bollebuik bollebuikshoot zwangerschapsjurk in verwachting

Studio

Een zwangerschapsshoot in de studio is altijd wat makkelijker te plannen. Het is er immers altijd goed weer 😉 Deze shoots verzorg ik graag voor jouw in mijn knusse zolderstudio. Studioshoots zijn voorlopig alleen doordeweeks, overdag.

Wanneer je voor een studio shoot kiest hoef je alleen vooraf aan te geven welke kledingmaat jij heb, de jurk kun je immers ter plekke uitkiezen. Ik heb een mooie collectie jurken waar je gebruik van mag maken. 

studio moose photography newborn fotografie baby foto newbornstudio zwanger zwangerschapsfotografie dordrecht Sliedrecht Papendrecht Zwijndrecht hendrik Ido ambacht
fotograaf newborn fotografie dordrecht moose photography baby newbornfotograaf zwanger zwangerschapshoot zwijndrecht sliedrecht papendrecht bollebuik bollebuikshoot zwangerschapsjurk in verwachting

Buitenlocatie

Een zwangerschap shoot kan ook op een buitenlocatie plaatsvinden. Deze is altijd in Dordrecht of de nabije omgeving. Ook bij een buitenshoot mag je gebruik maken van een speciale jurk. Je dient alleen dan van tevoren aan te geven wat je kledingmaat is en welke jurk je aan zou willen. Je kan een jurk kiezen op basis van de foto’s welke je hier op de website ziet (niet alle jurken staan op de website) of je kan een jurk kiezen uit een overzicht welke ik je toestuur. 

Omkleden

Voor de buitenshoot neem ik ook een omkleedtent voor je mee. Hierin kun je je rustig omkleden. 

 

Een zwangerschapsshoot op een buitenlocatie doen we aan het einde van de dag en kan ook in het weekend plaatsvinden. Het tijdstip is vaak een paar uur voor zonsondergang. Zodat we die mooie dromerige, romantische look krijgen. 

 

Moose Photography fotograaf Dordrecht newborn baby zwanger zwangerschapsfotografie

 

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken.

Kijk rustig verder of stuur me gelijk een berichtje.