Newborn informatie

De eerste dagen met je baby vliegen voorbij. Jullie moeten wennen aan het ouderschap en de kleine. Als kersverse ouder ben je uiteraard super trots. In je armen ligt namelijk je kostbaarste bezit.

Als newborn fotograaf leg ik graag die eerste momenten van jullie baby vast in mijn knusse zolder studio. De puurheid en kwetsbaarheid van een baby in een mooie setting.

Als je een newborn shoot boekt hou ik tijd vrij rondom jouw uitgerekende datum. Het is wijselijk om zo vroeg mogelijk in de zwangerschap een newborn shoot te boeken zodat je verzekerd bent van een plekje. De boeking is pas definitief als de volledige shoot prijs is voldaan.

Als je bevallen bent neem dan zo snel mogelijk contact op dan plannen we de definitieve datum in. Het mooist is om een baby'tje te fotograferen als deze tussen de 5 en 15 dagen oud is; de natuurlijk opgebolde houding is dan nog sterk aanwezig. Ook slaapt zo'n kleintje nog veel en zijn ze makkelijker in verschillende houdingen te leggen. Is jullie kindje al geboren al zou je toch graag een newborn shoot willen doen? Geen probleem, neem even contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Tijdens de shoot zorg ik ervoor dat het hier lekker warm en comfortabel is voor jouw kleintje en uiteraard is er ruimte om te voeden en te verschonen. Gemiddeld duurt een newborn shoot 2,5 uur. We starten om 09.30 uur 's ochtends met de shoot. Bij een kop thee of koffie bespreken we eventuele complicaties tijdens de bevalling. Deze informatie heb ik nodig voor de veiligheid. Houd er rekening mee dat newborn shoots alleen doordeweeks (di t/m vrij) kunnen plaatsvinden. (mbt eventuele vrije dag voor de partner)

Jullie hoeven zelf niets mee te nemen. Mijn studio is van alle gemakken voorzien.

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op.

fotograaf newborn fotografie dordrecht moose photography baby newbornfotograaf zwanger zwangerschapshoot