Newborn informatie

De eerste dagen met je baby vliegen voorbij. Jullie moeten wennen aan het ouderschap en de kleine. Als kersverse ouder ben je uiteraard super trots. In je armen ligt namelijk je kostbaarste bezit.

Als newborn fotograaf leg ik graag die eerste momenten van jullie baby vast in mijn knusse woonkamer studio. De puurheid en kwetsbaarheid van een baby in een mooie setting.

Als je een newborn shoot boekt hou ik tijd vrij rondom jouw uitgerekende datum. Het is wijselijk om zo vroeg mogelijk in de zwangerschap een newborn shoot te boeken zodat je verzekerd bent van een plekje. De boeking is pas definitief als de aanbetaling is ontvangen.

Als je bevallen bent neem dan zo snel mogelijk contact op dan plannen we de definitieve datum in. Het mooist is om een baby'tje te fotograferen als deze tussen de 5 en 15 dagen oud is; de natuurlijk opgebolde houding is dan nog sterk aanwezig. Ook slaapt zo'n kleintje nog veel en zijn ze makkelijker in verschillende houdingen te leggen. Is jullie kindje al geboren al zou je toch graag een newborn shoot willen doen? Geen probleem, neem even contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Tijdens de shoot zorg ik ervoor dat het hier lekker warm en comfortabel is voor jouw kleintje en uiteraard is er ruimte om te voeden en te verschonen. Gemiddeld duurt een newborn shoot tussen de 2 a 3 uur.

Ik heb veel doeken, kleertjes, mutsjes, mandjes en accessoires om de studio mooi mee aan te kleden.

Wat wel fijn is als jij/jullie zelf ook op de foto gaan dat jullie witte bovenkleding meenemen, dit staat het mooiste bij een klein baby'tje.

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op.

fotograaf newborn fotografie dordrecht moose photography baby newbornfotograaf zwanger zwangerschapshoot